24FEB17

A Cena con i Produttori

Tuscan Bistro | 24 febbraio | dalle ore 20.00

Da non perdere le cene degustazione, ogni venerdi', insieme ai nostri produttori. Incontrerete Laura Peri che dedica tutta la sua passione al suo esclusivo allevamento del pollo di razza Valdarnese bianca. Lo Chef Andrea Campani esaltera' con i suoi piatti la particolarita' di questo prodotto unico nel suo genere.

Per informazioni e prenotazioni chiama il +39 055 9772333 o scrivi a osteria@ilborro.it

Tuscan Bistro | 24 febbraio | dalle ore 20.00

Da non perdere le cene degustazione, ogni venerdi', insieme ai nostri produttori. Incontrerete Laura Peri che dedica tutta la sua passione al suo esclusivo allevamento del pollo di razza Valdarnese bianca. Lo Chef Andrea Campani esaltera' con i suoi piatti la particolarita' di questo prodotto unico nel suo genere.

Per informazioni e prenotazioni chiama il +39 055 9772333 o scrivi a osteria@ilborro.it

17FEB17

A Cena con i Produttori

Tuscan Bistro | 17 febbraio | dalle ore 19.30

Da non perdere le cene degustazione, ogni venerdi', insieme ai nostri produttori.
La prima la dedichiamo ai Formaggi De' Magi. Con l'affinatore Andrea Magi, scoprirete la genuinità e l'eccellenza dei suoi prodotti che saranno anche trasformati in eccellenti piatti grazie alla maestria di Andrea Campani, executive chef dell'Osteria del Borro.

Per informazioni e prenotazioni chiama il +39 055 9772333 o scrivi a osteria@ilborro.it

14FEB17

Saint Valentine

Click here to view the Saint Valentine menu.

For further details or to book your table, call +39 055 9772333 or email to: osteria@ilborro.it.

24FEB17
A Cena con i Produttori

<strong>Tuscan Bistro | 24 febbraio | dalle ore 20.00</strong> Da non perdere le cene degustazione, ogni venerdi', insieme ai nostri produttori. Incontrerete <strong>Laura Peri</strong> che dedica tutta la sua passione al suo esclusivo allevamento del pollo di razza Valdarnese bianca. Lo Chef Andrea Campani esaltera' con i suoi piatti la particolarita' di questo prodotto unico nel suo genere. Per informazioni e prenotazioni chiama il +39 055 9772333 o scrivi a <a href="mailto:osteria@ilborro.it">osteria@ilborro.it</a>

Read All

Chef's New Creations

Antipasto

Quail sandwich, thighs confit, chanterelle mushroom and grape

Primo

Tuscany fish soup inside a tortello

Secondo

Orange duck breast, garlic spinach

Twitter Feed

Restaurants

Osteria Del Borro

The Osteria del Borro is a gourmet restaurant housed in comfortable, elegant rooms designed with refined country taste.

Osteria del Borro’s new light-filled, super-modern open kitchen is dominated by a primordial element – fire. Chef Andrea Campani wanted to put a large artisanal oven at the centre of the new space on which to create his great grilled dishes. Is a return to manual skills, passion and wholesomeness. The new watchword is transparency, from the totally open view kitchen to the traceability of the ingredients. The restaurant also extends outside to a new terrace with a breathtaking view of the village and the surrounding countryside.


Tuscan Bistro

On the lower floor of the building, the Tuscan Bistro offers a more informal menu with traditional dishes where the wholesomeness of the produce is key.

The space includes a splendid open view cellar with great Italian and international wines, and the best bottles produced by the Il Borro winery, including all its vintages from 1999 on and all its labels. In the centre of the cellar is a large convivial table for tastings, a reminder of laden country tables where guests would be offered cheese and cold meats. The superb Il Borro breakfast is served here every morning, with locally sourced products, cakes and bread fresh from the Osteria oven, honey and jams from the estate, and all the flavour of the Tuscan countryside.

Location

The "Osteria" is situated in the "Borro" estate, just a step from the old Medieval Village, dating back to 1039; an unique environment, rid of tradition and charm, surrounded by vineyards and by the local "balze". A walk through the narrow lanes of the "Borgo", will let you discover the artisan shops, the rooms of Pinocchio and of the ancient crafts, revealing unexpected views on the landscape.

Staff

We come from previous shared professional experiences, that have given us satisfaction and honors. We are here, today, engaged in a new project, to continue to feed the passion that unites us and to offer you only the best from our kitchen.

Executive Chef: Andrea Campani
Chefs: Luca, Francesco, Jacopo
Maître: Stefano Redditi
Waiters: Leonardo, Beatrice, Grazia, Fabrizio

Menu

Prices are expressed in Euro

Menu Osteria
Menu Dolci
Menu Tuscan
© COPYRIGHT ©OSTERIA DEL BORRO • SAN GIUSTINO 2013. TUTTI I DIRITTI RISERVATI.

Choose your language:

×

Contacts

Address
Frazione Borro, 52 52024 San Giustino V.no
GPS
43.540709, 11.715324
PHONE
+39 055 9772333
FAX
+39 055 97 78 64

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

 
×

On-line booking

Book your table!
Book your table
AIzaSyDyOuz5ybPCKOuxkhhKAxdTMAQH7fThNrE 43.540709 11.715324